Rodičovský ples

Únor 8th, 2020 | Posted by Jana Kurtišová in Aktuality

Tak jako každý rok i letos jsme se těšili na ples. Příprava nebyla jednoduchá. Mnoho dětí při nácviku chybělo z důvodu nemocí nebo rekreací, tak jsme se různě střídali v nácviku a také si žáci připravovali vlastní choreografie i hudbu.

Další úkol byl spíše pro rodiče, připravit slavnostní oblečení a boty, domluvit česání  dívek atd. My jsme zas ladily tance, hudbu a zajištění růží. Za  velký díl práce patří poděkování p. uč. Cingelové a p. vych. Bučkové.

Všechna naše snaha  vyvrcholila 8. února, kdy jsme s povznesenou náladou a velkým vzrušením v počtu 24 tanečních párů zahajovali ples SRPŠ v krásně připraveném sále kulturního domu v Kněžpoli prním tancem, polonézou. Poté vystoupily mladší žákyně s tancem Růžová, který si samy nacvičily. Následovala Seňorita starších žaček a obrovský úspěch sklidil tanec páťáků, který roztleskal celý sál. Milým hostem večera byla děvčata z tanečního studia Yalla. Na závěr jsme tančili mazurku a jako tradičně, vyzvaly děti k tanci své rodiče a příbuzné, což má vždy velký úspěch.

Věřím, že jste si celý slavnostní program užili stejně jako my. Děkujeme všem rodičům za přípravu a vedení SRPŠ za výbornou organizaci a příjemný večer.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.