McDonald´s Cup

Květen 3rd, 2023 | Posted by Tereza Lukašíková in Aktuality

Naše škola se tento školní rok zapojila do největšího školního fotbalového turnaje pro žáky základních škol. Jedná se o soutěž McDonald´s Cup, která letos poprvé otevřela kategorii pro malotřídní školy. Součástí této soutěže byla i možnost ukázkové tréninkové hodiny s Grassroots trenéry FAČR, která proběhla dne 25. dubna pod vedením pana Mgr. Ondřeje Machaly. Počasí nám naštěstí přálo, a tak si děti daly nejen pořádně do těla, ale také se pořádně bavily.

Vše vyvrcholilo turnajem okresního kola pořádaného 3. května na Městském stadionu v Uherském Hradišti, kde i přes chladné počasí žáci usilovali o co nejlepší výkony. Po odehrání všech zápasů jsme se nakonec umístili na čtvrtém místě. Do krajského kola jsme sice nepostoupili, ale odměnou nám bylo skvěle strávené dopoledne i obdržený diplom. Velké poděkování patří také panu Mgr. Filipovi Hančíkovi, který s dětmi od samého začátku poctivě trénoval a podpořil je i na samotném turnaji v okresním finále.

McDonald´s Cup – diplom

https://slovacky.denik.cz/fotbal-okres/mcdonald-s-cup-2023-do-krajskeho-finale-postupuji-zaci-hluku-a-prekvapive-tupes.html

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.